×

test

Seizoensspecialiteit

Wildkaart

 

Voorgerechten

Tapas van wild, gerookte eend, wildsoepje, everzwijnpaté met over heerlijk landbrood, dadels met spek, hertencroquette. 13,75 p.p, vanaf 2 personen

Wildsoep met een scheutje Madeira 5,25

Everzwijnpaté met een compôte van vijgen 9,25

Salade met eendenborst  9,50

Croquetten van wildragout met veenbessensaus 9,25

Hoofdgerechten

Wildstoofpot van diverse soorten wild 19,75

Fazantfilet met een cranberry rode portsaus, met zuurkool 19,75

Eendenborstfilet met sinaasappel Grand-Marniersaus 19,75

Wildduo; Hertenbiefstuk en wildzwijnbiefstuk met kaneel-perensaus 21,75

Mosselen

Voorgerechten

Cocktail van mosselen
appel, wortel, bleekselderij met een limoensaus
€ 9,75

Gebakken mosselen
in kruidenboter gebakken, met knoflook en ui
€ 9,75

Mosselsoep
€ 5,50

...

Hoofdgerechten

In witte wijn gekookte mosselen
met bourgondische groente en kruiden
geserveerd met drie koude sauzen
€ 19,75

Gekookte mosselen op Siciliaanse wijze
met uien, tomaten, ansjovis, knoflook en witte wijn
€ 19,75

Gekookte mosselen
met blauwschimmelkaas, room en bleekselderij
€ 19,75

Gebakken mosselen
in kruidenboter gebakken met knoflook en ui
€ 19,75

...