×

SEIZOENSSPECIALITEIT

Wildkaart

Voorgerechten

Gildehoenfilet gevuld met pistache nootjes en pesto 9,75

Wildsoep met een scheutje Madeira 5,25

Croquetten van wildragout met een warme veenbessensaus 9,25

Everzwijnpaté met een compote van vijgen 9,25

...

Hoofdgerechten

Wildstoofpot van diverse soorten wild 18,75

Konijnenbouten in Bourgondische saus 18,75

Wildassortiment; hertenbiefstuk en wildzwijn biefstuk met kaneelperensaus en hazenrugfilet met cranberry-portsaus 18,75

Eendenborstfilet met sinaasappel Grand-Marnier saus 18,75

Deze hoofdgerechten worden begeleid met kastanje-aardappelpuree en rode kool met appel

...

Nagerechten

Kaneelroomijs met vanillesaus en kletskoppen 5,50

Vanille roomijs met een saus van warme kersen en kirsch 5,50

...