×

SEIZOENSSPECIALITEIT

Seizoensspecialiteit

Voorgerechten

Parelhoenfilet
gevuld met pistache nootjes en pesto
€ 9,50

Wildsoep
met een scheutje Madeira
€ 4,75

Croquetten van wildragout
met een warme veenbessensaus
€ 8,75

Everzwijnpaté
met een compote van vijgen
€ 7,75

...

Hoofdgerechten

Wildstoofpot
van diverse soorten wild
€ 17,75

Konijnenbouten
in Bourgondische saus
€ 18,25

Wildassortiment
hertenbiefstuk en wildzwijn biefstuk met kaneelperensaus en hazenrugfilet met cranberry-portsaus
€ 21,75

Eendenborstfilet
met sinaasappel Grand-Marnier saus
€ 18,25

Deze hoofdgerechten worden begeleid met kastanje-aardappelpuree en rode kool met appel

...

Nagerecht

Kaneelroomijs
met vanillesaus en kletskoppen
€ 5,50

Vanille roomijs
met een saus van warme kersen en kirsch
€ 5,50

...